Chicco omeksivac nezni cvetni miris 750 ml 0 meseci +

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:

Opis proizvoda: Chicco omekšivač nežni cvetni miris 750ml • Ima posebnu formulu koja bebinu odeću osvežava i čini mekom• Ne izaziva iritaciju kože• Sadrži prirodne aditive, material čini mirisnim bez oštećivanja tkanine i boje, antistatičan je• Naročito se preporučuje za odeću novorođenčadi a pogodan je i za celu porodicu• Mikrobiološki i dermatološki testiran• Pakovanje 750ml Napomena : Svaka boca pravi 4 l omekšivača.

Za pranje veša
Veličina 750 ml
Namenjeno deci starosti 0 meseci +

Interna šifra proizvoda: 2914
Naziv proizvoda: Chicco omeksivac nezni cvetni miris 750 ml 0 meseci +
Tip proizvoda: Za pranje veša
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod