Chicco muzički projektor Uspavano Sunce - Roze

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
4.290,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Chicco muzički projektor Uspavano Sunce - Roze
 
Muzički projektor koja stvara magičnu atmosferu za spavanje: čarolija izlaska i zalaska sunca sa opuštajućom muzičkom podlogom umiriće novorođeenče pred spavanje.
 
Opis proizvoda:
• Igračka je namenjena za krevetac sa krutim stranama Igračka ima dva režima rada: izazak sunca (dugme sa suncem) i zalazak sunca (dugme sa zvezdom).
• Prekidač na zadnjoj strani igračke vam omogućava da upalite muziku ili isključite
• Poseduju senzor zvuka koji se automatski aktivira kada beba plače paleći svetlosne efekte i/ili muziku u zavisnosti od izabranog režima.
• Uzrast: 0m+
Noćno svetlo
Boja roza
Interna šifra proizvoda: 17575
Naziv proizvoda: Chicco muzički projektor Uspavano Sunce - Roze
Tip proizvoda: Noćno svetlo
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod