Chicco makazice za bebe za novorodjencad 0 meseci +

(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
710,00 RSD Ušteda 40,00 RSD 750,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Chicco makazice za nokte, za novorođenčad • Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja • U pakovanju se nalazi i uložak za makazice, koji obezbeđuje higijensku zaštitu oštrica kada makazice nisu u upotrebi • Makazice su bez Ni • Preporučuje se da bebi sečete noktiće kada miruje, prst po prst, držeći makazice između palca i kažiprsta
Za higijenu noktiju
Boja zelena
Namenjeno deci starosti 0 meseci +
Tip materijala nerđajući čelik
Interna šifra proizvoda: 2637
Naziv proizvoda: Chicco makazice za bebe za novorodjencad 0 meseci +
Tip proizvoda: Za higijenu noktiju
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Italija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo