Chicco igračka za bebe plišana muzička lopta

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
2.290,00 RSD

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.

Mekana i lagana šarena lopta u bojama visokog kontrasta. Povšina je sačinjena od različitih materijala, što omogućava bebi da razvija osećaj dodira. Zanimljive melodije i zvučni efekti se aktiviraju kada dete baca loptu ili dok se ona kotrlja, čime dete razvija osećaj za muziku.

Dimenzije proizvod -visina x širina x dubina:15 x 15 x 15 cm Dimenzija kutije -visina x širina x dubina : 21 x 18,8 x 16 cm
Materijal: Pliš
Uzrast: 6M+
Pol: Univerzalno
Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.
Baterije: DA
Potrebne baterije: 2 xAAA 1,5V alkalne baterije

Plišane i mekane igračke
Pol Univerzalno
Uzrast 6 meseci +
Vrsta igračke Muzičke igračke

Interna šifra proizvoda: 22817
Naziv proizvoda: Chicco igračka za bebe plišana muzička lopta
Tip proizvoda: Plišane i mekane igračke
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod