Chicco aspirator za bebe (pumpica za nos)

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:

Chicco aspirator za bebe (pumpica za nos)

 

 

Chicco nosni aspirator izvlačenje viška sekreta iz nosne šupljine. Isto tako, njegovom redovnom upotrebom sprečava se nastanak bakterija u nosnoj šupljini i olakšava bebino disanje.

Ukoliko je sekret u bebinom nosu čvrst odnosno krut, u nosnu šupljinu potrebno je sipati fiziološki rastvor. Nakon toga trebalo bi biti puno lakše izvući sekret iz bebina nosića. Uz sve navedeno, važno je pravilno rukovati pumpicom; stisnemo elastičan (gumeni) deo pumpice i laganim popuštanjem pritiska izvlačimo sekret. Istovremeno, potrebno je prstom začepiti drugu nosnicu.

Napomena: vrh (plastičan deo) pumpice može se sterilisati, dok se gumeni deo ispira u toploj vodi

Aspiratori
Boja zelena
Namenjeno deci starosti 0 meseci +

Interna šifra proizvoda: 2665
Naziv proizvoda: Chicco aspirator za bebe (pumpica za nos)
Tip proizvoda: Asipiratori
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo