Chicco anatomski stapici za usi 0 meseci + 64 kom

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Chicco anatomski štapići za uši 64 kom • Fleksibilni i mekani štapići za uši • Vrhovi štapića su obloženi 100% pamučnom vatom • Idealni su za dnevnu higijenu i negu • Upozorenja: Čuvajte štapiće daleko od domašaja dece. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili infekcije. Koristite proizvod samo na spoljašnjim delovima ušnih otvora.
Za higijenu ušiju
Broj komoda u pakovanju 64 kom
Namenjeno deci starosti 0 meseci +
Tip materijala 100% pamuk
Interna šifra proizvoda: 2652
Naziv proizvoda: Chicco anatomski stapici za usi 0 meseci + 64 kom
Tip proizvoda: Za higijenu ušiju
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Artsana S.p.a. Sede Sociale: Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate (CO), Italia; Tel: +39031382111 E-mail: istituzionate@pec-artsana.it
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod