Canpol termometar za kupanje Delfin 2 782

(1 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
420,00 RSD Ušteda 90,00 RSD 510,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama

Canpol termometar za kupanje Delfin 2/782Canpol termometar za kupanje služi za merenje temperature vazduha i vode, odnosno za merenje sobne temperature i temperature kupke.Opis proizvoda:• Sluzi za merenje temperature vazduha i vode (sobne temperature i temperature kupke)• Savršen je zato sto su sasvim male bebe osetljivije na toplu vodu vise nego sto mi mislimo• Može se koristiti i kao bezbedna igračka prilikom kupanja

Termometari
Boja plava

Interna šifra proizvoda: 21517
Naziv proizvoda: Canpol termometar za kupanje Delfin 2 782
Tip proizvoda: Termometari
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Canpol sp.z.o.o. Warszawa
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo