Britax Romer Swivel I-Size auto sedište za bebe 40-125 cm - Jade Green

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
52.990,00 RSD Ušteda 7.000,00 RSD 59.990,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Britax Romer Swivel I-Size auto sedište za bebe 40-125 cm


 
Britax Romer Swivel i-Size sedište je namenjen za decu od 40-125 cm, odnosno od rođenja do 7 godine. Proizvedeno je po najnovijem I-Size standardu UN R129. Sedište ima rotaciju od 360 stepeni. Mogućnost da se sedište okreće ka vratima, olakšava roditelju postavljanje deteta u sedište i vezivanje pojaseva. Sve ovo u kombinaciji sa savremenim dizajnom i iskustvom u dečijoj bezbednosti  možete biti potpuno sigurni kod svake vožnje.
 
 
Gledajte kako vaše dete raste bez napora uz SVIVEL auto sedište! Od rođenja do prvih 7 godina, ovo sedište vas pokriva. Lako ga rotirajte do vrata automobila. Vaše ruke su pune svih vrsta grickalica i igračaka za vaše dete dok pokušavate da podesite sedište? Nema problema! Potrebna vam je samo jedna slobodna ruka da biste istovremeno rotirali i podesili položaj naslona. Plus, instalacija je laka sa nezavisnim ISOFIKS konektorima. Uživajte u lakšem putovanju i udobnijoj vožnji uz SVIVEL.
Iskusite avanture bez brige sa SVIVEL-om. Sedište omogućava vašem detetu da putuje u položaju okrenutom unazad sa bezbednim pojasom u 5 tačaka još duže - do 4 godine (105 cm)! Sertifikovan da ispunjava UN R129 standarde, obezbeđuje zaštitu na svakom putovanju. Duboka, sigurna bočna krila štite vaše dete spolja i stvaraju sigurnu pećinu. Robusna potporna noga obezbeđuje bezbedno i stabilno postolje - čak i u nesrećnom slučaju! SVIVEL je vaš pratilac na vašem roditeljskom putu.
Omogućite svojoj bebi najbolji početak sa SVIVEL-ovim višestrukim naslonima kako bi mogla da istražuje svet ili mirno spava. Priloženi dugotrajni umetak za novorođenčad pruža još više ležeće mesto - udobnu čahuru za vaš mali snop radosti (do 75 cm). Vreme leti i bebe brzo rastu - podesivi naslon za glavu obezbeđuje idealno držanje od detinjstva do avanturističkog. Štaviše, sedište se pretvara iz pojasa u 5 tačaka (do 105 cm) u pomoćno sedište, dok udobni ležeći položaji pružaju udobnost do 7 godina
 
Opis proizvoda:
• Sedište je namanjeno za uzrast od rođenja do 7 godine, odnosno od 40-125 cm uzrasta deteta. 
• Kada je sediše okrenuto u suprotnom pravcu može da se koristi od 40-105 cm
 
 
• Okrenuto u pravcu vožnje može se koristiti od 76-125 cm
 
 
• Više položaja naslona za leđa, 3 položaja u pravcu vožnje i 3 položaja u suprotnom pravcu vožnje
• Pojas sa 5 tačaka vezivanja
• Rotacija sedište za 360 'C 
 
 
Potporna noga, fiksiranjem za pod automobila, pruža dodatnu stabilnost auto sedišta. Smanjuje naginjanje i rotaciono kretanje i smanjuje sile kretanja prema napred koje deluju na vaše dete u slučaju sudara.
Umetak za novorođenče. Posebno dizajnirano da pruži dodatnu udobnost malim bebama. Uključuje za novorođenče umetak sa jastučićima od pene koji smanjuje prostor i omogućava bebama da leže ravno u udobnom, ergonomskom položaju.
Mekani jastučići. Novi, mekani jastučići za grudi udobno se uklapaju na grudi vašeg deteta i pomažu u smanjenju kretanja vašeg deteta u slučaju sudara
• Skidajuća navlaka koja se može prati u mašini

Dimenzije i težina:
• Dimenzija: V 57-70 x Š 44 x D 50 cm
• Težina: 14,4 kg
 
Auto sedišta 40-125 cm (0-7 godina)
Boja Zelena
Po težini deteta od 0 do 25 kg
Upotrebljiva za dete (po starosti) Od rođenja do 7 godina
ISOFIX instalacija Ima Isofix instalaciju
Težina (kg) 14,4
Broj položaja naslona sedišta Tri položaja
Pravac instalacije autosedišta U oba pravca
Zaštita od bočnih udara Ima zaštitu
Broj tačaka vezivanja sigurnosnog pojasa 5 tačaka
Odgovara standardu UN R129
Rotiranje sedišta Ima mogućnost
EAN 4000984901986

Naziv proizvoda: Britax Romer Swivel I-Size auto sedište za bebe 40-125 cm - Frost Grey
Tip proizvoda: Auto sedišta 40-125 cm
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Britax Romer . Theodor-Heuss-Str. 9 89340 Leipheim Germany
Zemlja porekla: Nemačka
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo