Britax Romer MAX-SAFE PRO auto sedište za decu 61-125 cm - Midnight Grey

(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
70.690,00 RSD Ušteda 11.800,00 RSD 82.490,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Britax Romer MAX-SAFE PRO auto sedište za decu
 
Auto sedište MAX-SAFE PRO, koje se sve vreme koristi u suprotnom pravcu, je namenjeno deci visine 61-125cm, odnosno za decu uzrasta od 3 meseca do 7 godina. Odobren je prema najnovijim propisima UN R129 - MAX-SAFE PRO je prošao i strogi švedski Plus Test tako da znate da je Vaše dete bezbedno na svakom putovanju.

Neka Vaše dete uživa dok putuje na najbezbedniji mogući bilo da je u pitanju kratko ili dugo putovanje, sa ovim auto sedištem možete biti sigurni da će Vaše dete putovati bezbedno i udobno. Sedište je proizvedeno u Nemačkoj, nudi izuzetno dugu upotrebljivost i instalacija je lakša nego ikad - nema potrebe za brigom. Auto sedišta okrenuta unazad nude najbolju zaštitu u slučaju frontalnog sudara – najčešćeg tipa nesreće na putevima. Zbog toga jasno preporučujemo da se deca što duže voze unazad.
 
 
Opis proizvoda:
• Sedište je namanjeno za uzrast od 3 meseca do 7 godine, odnosno od 61-125 cm uzrasta deteta. 
• Zahvaljujući naprednoj zaštiti od bočnog udara (SICT), Vaš mališan je dodatno zaštićen od bočnih udara. Tehnologija jastučića za bočni udar minimizira rastojanje između automobila i auto sedišta, smanjujući snagu udarca do 40%. Obezbedite optimalnu zaštitu pri bočnom sudaru: naslon za glavu u obliku slova V je specijalno dizajniran da ograniči kretanje glave Vašeg deteta, štiti njihov vrat ako se desi najgore, dok mu daje prostora dok raste. Naslon za glavu i pojas možete podesiti brzo i lako, tako da je Vašem detetu potpuno udobno, bez obzira na visinu.
• Njegova meka podloga i ergonomski dizajn osiguravaju sigurnost i udobnost. Čak i Vaša mala beba može mirno da se odmara zbog uloška za bebe, pružajući dodatnu zaštitu i nagnut položaj
• MAX-SAFE PRO se prilagođava rastu Vašeg deteta svojim podesivim naslonom za glavu i pojasom. Ovo omogućava Vašoj bebi da uživa u ležećem položaju do 87cm visine
• Ovo dečije auto sedište može da se montira sa sigurnosnim pojasom u 3 tačke. Bezbedna instalacija je završena upotrebom potporne noge i donjih vezica kako bi se omogućila optimalna stabilnost. Noga se fiksira za pod Vašeg automobila da bi obezbedila dodatnu stabilnost i minimizirala nagibne pokrete sedišta. A lako čitljiv indikator pokazuje Vam kada je potporna noga čvrsto postavljena na pod vašeg vozila, što olakšava njegovo pravilno postavljanje. Instalacija sedišta je laka sa ClickTight sistemom koji obezbeđuju brzo i bezbedno podešavanje. Sa jednostavnim pokretom ručke, novi ClickTight sistem automatski zateže pojas
• Zaštitite svoje dete od ozbiljnih povreda tako što ćete izabrati auto sedište sa pojasom u 5 tačaka vezivanja
• MAX-SAFE PRO ima presvlaku sedišta koja se pere u mašini i koja se lako može ukloniti bez odvajanja pojasa
• Pokreti Vašeg deteta su smanjeni u sudaru zahvaljujući udobnim jastučićima za grudi. Jastučići donose još više udobnosti sigurnosnim pojasevima u 5 tačaka vezivanja, a za one neizbežne neuredne trenutke, mogu se čak i skinuti radi pranja bez potrebe da se odvoje kaiševi.
 
Dimenzije i težina:
• Dimenzije: V-58 x Š-44 x D-77 cm
• Težina: 9kg
Auto sedišta 61-125 cm (3m-7 god)
Boja Siva
Uzrast Od 3 meseca do 7 godine, do težine 36 kg
Težina (kg) 9 kg
Pravac instalacije auto sedišta U suprotnom pravcu od vožnje
Zaštita od bočnih udara Postoji zaštita
Broj tačaka vezivanja sigurnosnog pojasa 5 tačaka vezivanja
Odgovara standardu UN R129
Rotiranje sedišta Nema mogućnost
EAN 4000984826791

Naziv proizvoda: Britax Romer MAX-SAFE PRO auto sedište za decu
Tip proizvoda: Auto sedišta od 61 do 125 cm
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Britax Romer . Theodor-Heuss-Str. 9 89340 Leipheim Germany
Zemlja porekla: Nemačka
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod