Avent bebi alarm DECT SCD580/00

Proizvod je trenutno nedostupan
( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
20.290,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Opis proizvoda: Avent Vam nudi pouzdanu vezu da uvek budete u kontaktu sa bebom, projektor za zvezdano nebo i mp3 za umirivanje deteta Karakteristike: Dobijate i daljinski preko kog možete da pokrenete zvezdani noćni šou koji pomaže da umiri Vaše dete Komunikacija ide u oba smera (čujete dete a i dete može Vas da čuje) Ima mp3 kako bi mogli da pustate detetu najomiljeniju uspavanku Senzor temperature i vlažnosti upozarava na nagle promene u bebinom okruženju Kristalno čist zvuk Domet 330m Automatski način rada Smart ECO za štednju energije (automatski smanjuje snagu prenosa i povećava trajanje baterije, što ste bliži bebi manje snage je potrebno za savršenu vezu) DECT tehnologija garantuje vezu bez smetnji i potpunu privatnost Autonomija baterije: 18h Vreme punjenja 10h Upozorenje kada ste izvan dometa
Alarm monitori za bebe
Interna šifra proizvoda: 13617
Naziv proizvoda: Avent bebi alarm DECT SCD580/00
Tip proizvoda: Alarm monitori za bebe
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Philips Avent ltd. Velika Britanija
Zemlja porekla: Velika Britanija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo