Izdvajamo
Dostupnost
Opseg cene
Brendovi
Boja
Broj fioka

Ormari za dečiju sobu

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 29.990,00 RSD Ušteda 1.000,00 RSD 30.990,00 RSD Besplatna dostava
  • (6 ocena)
Dostupno za Online poručivanje

Ormarići za dečiju sobu se proizvode u različitim dimenzijama i sa različitom strukturom fioka i broja fioka. Proizvode se u kombinaciji oplemenjene iverice i medijapana ili samo medijapana. U Kiddy JOY se ponosimo ponudom sledećih brendova ormarića: Bebi Snovi.

Dečji ormar se obično dodaje u spavaću sobu i bira se tako da odgovara krevetu, komodi i radnom stolu. Ovaj komad nameštaja koristi se za čuvanje dečije odeće na način koji im je lako dostupan.

Iako se ovaj komad nameštaja se prvenstveno koristi za odlaganje odeće, ormari za decu takođe mogu da sadrže prostor za posteljinu, kao i prostor posvećen igrama i igračkama za decu. Prostor možete da organizujete kada jednom postavite ormar za decu u njihovu sobu. Da biste smanjili rizik od nezgoda, uvek osigurajte lak pristup svakodnevnim stvarima.

Ako želite da prilagodite dečiju sobu, dodajte neke tematske komponente neutralnijim komadima nameštaja. Dodaci poput zavesa, pokrivača ili zidnih ukrasa stvoriće kontinuitet.

Uopšteno govoreći, drvo je materijal za odabir svakog novog člana porodice. Ali čim deca odrastu, u nekom trenutku usred osnovne škole, roditelji se uglavnom odlučuju da nadograde ormare za dečiju sobu tako da više odgovaraju uzrastu i veličini njihovog deteta. Drvo takođe traje najduže, posebno kod visokokvalitetnih kompozita.