Tri Drugara torba za mame bež

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
2.490,00 RSD Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Tri Drugari torba za mame bež Opis proizvoda: • Prostrana i multifunkcionalna torba za bebine neophodne stvari • Izrađena spoljašnjost od 100% pamuk, unutrašnjost od PVC materijala • Unutrašnja postava se lako održava, kako je izrađena od PVC materijala • Udoban rameni kaiš • Dvostruki rasjfešlus za lako otvaranje torbe • Prostrani i multifunkcionalni unutrašnji odeljci, kao i prednji multifunkcionalni džepovi Dimenzije torbe: 40 x 36 x 13 cm (širina x visina x dubina) Kontrolu kvaliteta izvršio institut CIS u Beogradu
Torbe
Boja bež
Interna šifra proizvoda: 20032
Naziv proizvoda: Tri Drugara torba za mame bež
Tip proizvoda: Torbe

Proizvođač: Deksi Group doo Stubline
Zemlja porekla: Srbija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo