Izdvajamo
Ponuda
Brendovi
Pol
Uzrast

Podloge za igru

Poređaj po:
Prikaži:
Prikaz:
  • 3.190,00 RSD Ušteda 300,00 RSD 3.490,00 RSD
  • ( ocena)
  • 3.590,00 RSD Ušteda 1.000,00 RSD 4.590,00 RSD
  • ( ocena)
  • 3.990,00 RSD Ušteda 1.400,00 RSD 5.390,00 RSD
  • ( ocena)

Podloge za igru i Kiddy JOY će učiniti sve da Vaša beba uživa u raskošu igračaka i loptica koje idu uz podloge za bebe. Zabava i razvoj Vašeg deteta je lakši uz podloge za bebe. Posetite nas i izaberite pravi bebi kutak za Vašu bebu.

Postoje dve vrste podloga za igru - jedne su baby gym, odnosno gimnastike, dok su druga vrsta podne podloge. I jedna i druga vrsta omogućavaju podlogu za bezbednu igru bebe, podloga koja je mekana i pruža izolaciju tako da nećete morati da brinute da li će bebi biti hladno ili da li će se povrediti ukoliko se okrene brže nego što bi trebalo. 

I jedna i druga vrsta mogu se lako odložiti tako da ne zauzimaju previše prostora kada se ne koriste.  Pogodne su za igru od najmlađeg uzrasta, a s razvojem vida vaše bebe, igračke, boje, teksture i oblici postaće jasniji pa će se i način na koji se bebe igraju razvijati. 

Dok su na običnoj podlozi, bebi bi trebalo dati dodatne igračke poput zvečki i glodalica, plišanih igračaka i mekanih kocki za bebe, dok vam uz bebi gimnastiku neće manjkati stimulusa. Gimnastike imaju različite dodatke i osmišljene su tako da podstaknu dete da poseže za njima. Dodatak koji bebe možda najviše vole i jedan od najboljih dodataka na podlogama za igru je ogledalo. Bebe ih naprosto obožavaju jer ih prirodno interesuju slike i igračke koje imaju lica, a njihovo sopstveno lice omogućiće im beskrajnu zabavu.