Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Tales 3333120591

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:

Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Tales 3333120591


Tiny Love inovativna i nagrađivana podloga i gimnastika za bebe. Nudi bebi obilje zabave i pomaže joj da razvije i usavrši veštine. 
Svet  šarenila i zabave upakovan u podlogu namenjenu razvoju veština i čula kod beba. Namenjena za uzrast od rođenja.

Opis proizvoda:
1) Razvoj Čula: 0+ meseci
• Gimnastika kontrastnih boja, crno-bela, teksture I zvuka, stimuliše bebina čula od prvog dana. Mekane mobilne dodatke postavti 25cm od bebinog lica I, pustiti ih da uživaju u jednostavnim crno-belim geometrijskim oblicima, dizajniranim tako da stimulišu vizuelizaciju beba
Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Story 3333120591_4.jpg
EQ - Povezivanje i komunikacija: 0-2 meseca:
• Podesive lukove postavite u otvoren položaj I uživajte u vremenu sa bebom, zajedničkoj igri, povezivanju I pospešivanju njenog razvoja. Pokažite različite aktivnosti, pričajte o karakterima jednostavnim rečenicama ("Ovo je jež, Meri!") ili jednostavno uživajte u dragocenom kontaktu oči u oči I komunikaciji sa Vašim mališanom.
Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Story 3333120591_3.jpg
Ležanje na stomaku: 2-4 meseca: 
• Postavite mekanu knjigu ispred bebe dok leži na stomaku. Knjiga je dizajnirana sa jedinstvenim kontrastom grafičkih elemenata, kao što je krug u krugu, koji privlači bebinu pažnju. Tako će beba duže ostati da leži na stomaku.
Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Story 3333120591_8.jpg
Fina motorika: 3-5 meseci:
• Upoznavanje beba sa različitim teksturama pomaže u razvoju njihovog taktilnog čula I ohrabruje razvoj fine motorike. Satenske trake na gimnastici, oblak na potez, šuškavi preklopi I ostali elementi obogaćuju bebino taktičko iskustvo I pomažu u vežbanju različitih tipova hvatanja.
Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Story 3333120591_9.jpg
Spoznaja i razumevanje uzroka i posledica: 4-6 meseci:

• Kada je beba starija, vreme je za istraživanje različitih stvari na podlozi, na drugačiji način. Počinje njihovo razumevanje uzroka i posledica i počinju da shvataju da imaju kontrolu I mogu sami da urade nešto. Muzička igračka jež dodatno pospešuje njihovo razumevanje uzroka i posledica. Lupkanjem igračke i pokušajem da ubrza muziku, beba podstiče svoju spoznaju.

Dimenzije i težina:
• Dimenzije: Š 78 x V 45 x D 86 cm


Napomena: Baterije nisu uključene. Potrebne 3 baterije tipa AAA

Podloge za igru
Pol Univerzalno
Uzrast 0 meseci +

Interna šifra proizvoda: 23513
Naziv proizvoda: Tiny Love podloga za igru za bebe Magic Tales 3333120591
Tip proizvoda: Podloge za igru
Uvoznik: Yuglob doo
Proizvođač: Tiny Love,Izrael
Zemlja porekla: Holandija, Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo