Tiny Love igračka za kolica sa zvukom Zeka 3333111401

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
990,00 RSD
Tiny Love igračka sa zvukom Zeka 3333111401


Igračka za kolica, auto sedište, nosiljku. Neodoljiva igračka koja svojim širokim osmehom mami osmeh na bebinom licu.
Prijatna melodija koja prati njihanje igračke, pomoći će bebi da razvije koordinaciju između ruke i oka.
Igračka je laka za hvatanje i držanje.
Tiny Love igračka sa zvukom Zeka 1_1.jpg

Opis proizvoda: 
• Koristi se od rođenja do 6 meseci1-3 meseci
Beba u ovom uzrastu nekontrolisano maše ručicama kada slučajno udari igračkicu ona se zanjiše i proizvede prijatan zvuk – očaravajući efekat koji bebu stimuliše da radnju ponovi. Uživajući u nežnom zvuku visuljka koji se njiše beba istovremeno razvija čulo vida i sluha.

3-6 meseci

Refleks stisnute šake u ovom uzrastu se gubi kod beba i uspostavlja se kontrola nad pokretima šake tako da beba pruža ručicu kako bi dohvatila igračku koja na dodir proizvede prijatan zvuk. Kada beba pokušava da dohvati igračku koja visi iznad nje, ona aktivira ruku iz ramena čime jača muskulaturu nadlaktice i ramena. Ovi mišići spadaju u grupu zaduženu za krupnu motoriku.

Štipaljku iskoristite da igračkicu zakačite na autosedište-nosiljku, kolica, korpu, podlogu za igru kako bi uvek bila uz bebu.

Igračke za kolica
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod