Stokke Nomi multifunkcionalna drvena stolica hranilica za decu - Natural Grey

(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
31.290,00 RSD Besplatna dostava Dostupno za isporuku na kućnu adresu Proverite dostupnost u radnjama
Stokke Nomi multifunkcionalna drvena stolica (hranilica) za decu
 
Stolica Stokke Nomi se može koristiti od rođenja do kraja života, odnosno do 150 kg. Sa besprekornim podešavanjem bez alata, nudi razigrani vizuelni dizajn i udobno sedište za svaki uzrast. Može poslužiti i kao nosiljka ili hranilica uz dodatke koji se odvojeno prodaju, i na kraju kao stolica za sedenje.
 
 
​Peter Opsvik je dizajnirao Nomi na osnovu iste ideje za Tripp Trapp stolicu; da obroci mogu postati opušteniji i interaktivniji, a deci je lakše da se koncentrišu na aktivnosti koje se odvijaju oko stola kada je fizičko okruženje prilagođeno njihovoj veličini i potrebama
 
Šta sve nudi NOMI stolica - hranilica
 
U prvoj fazi 0-6 meseci - Vaše novorođenče može da učestvuje u svakodnevnom porodičnom životu bez potrebe da ga držite ili nose. Vaše dete je na visini stola i stoga je deo akcije - vašoj bebi će se svideti!
 
 
Kada je novorođenče malo starije, možete udobno da hranite svoje dete za stolom tako što ćete postaviti blago uspravan sedeći položaj (preporučuje se tek od oko 8-10 nedelja). Pošto predugo sedenje nije dobro za vašu bebu, lako možete da pomerite Newborn set u skoro horizontalan položaj. U ovom položaju, težina vaše bebe je ravnomerno raspoređena po celom telu. Vaše dete može da spava udobno i u ergonomskom položaju nakon jela.
Sistem pojaseva garantuje najbolju moguću sigurnost i istovremeno nudi savršenu mobilnost. Pojas se može koristiti kao pojas sa 3 ili 5 tačaka. Preporučujemo da koristite pojaseve sa 5 tačaka kada vaše dete počne da se okreće ili sedi samostalno
 
Nomi Newborn set se odvojeno kupuje.
 
U drugoj fazi 6-36 meseci
 
 
Kada vaše dete počne da sedi samostalno, koriste se plastični elementi Baby set koji se sastoje od naslona, sedišta i oslonca za noge. Sedište i oslonac za noge su beskonačno podesivi i stoga se savršeno prilagođavaju uzrastu i veličini vašeg deteta.
Svaki element Nomi je pažljivo osmišljen, a zaobljeni uglovi sprečavaju povrede. Leđa su optimalno podržana specijalno oblikovanim naslonom i automatski osiguravaju da sedite uspravno. Nomi obezbeđuje ergonomsko, zdravo i aktivno sedenje. Na taj način podstičete optimalno sedenje i zdravo držanje od samog početka. Sigurnost i stabilnost su posebno važni za Nomi - potporna noga je dizajnirana tako da sigurnosni valjci na zadnjim poprečnim nosačima sprečavaju da se prevrne ako se vaše dete odgurne od stola.
 
Baby set se odvojeno prodaje
 
U trećoj fazi 36 meseci +
 
 
Sa konvencionalnim visokim stolicama, upotreba je ograničena na malu decu. Nomi, s druge strane, omogućava da se koristi od rođenja do adolescencije. Sedište i oslonac za noge mogu se slobodno i individualno podesiti bilo kojoj veličini. Posebno razvijena središnja stuba osigurava da su dubina sedišta i oslonac za noge ergonomski prilagođeni. To znači da bez obzira koliko je vaše dete visoko ili staro - ergonomsko i aktivno sedenje je uvek moguće.
Visoka stolica motiviše vaše dete da bude nezavisno i čini je posebno privlačnom za vaše dete. Stolica može da izdrži čak i do 150 kg. Bilo za slikanje za stolom ili za prvi domaći zadatak - Nomi je savršen pratilac za vaše dete i kombinuje otvoren, moderan, skandinavski dizajn sa zdravim, ergonomskim sedištima. Stolica vam takođe omogućava da sedite bočno i unazad. Nomi se može koristiti čak iu odraslom dobu. Slobodno se uverite i sedite. Stolica vam takođe omogućava da sedite bočno i unazad. Nomi se može koristiti čak iu odraslom dobu. Slobodno se uverite i sedite. Stolica vam takođe omogućava da sedite bočno i unazad. Nomi se može koristiti čak i u odraslom dobu.
 
Karakteristike proizvoda:
• Vaše dete može udobno da sedi za trpezarijskim stolom i uživa u obrocima sa ostatkom porodice
• Stabilan oslonac za noge koji podržava vaše dete i pruža udobnost
• Zbog svoje male težine lako se koristi u celom domu ili se okači na ivicu stola radi čišćenja posle jela
• Podešavanje bez alata osigurava da se dubina automatski poravna pri podešavanju visine sedišta i oslonca za noge
• Jedinstvena ram u obliku stabljike obezbeđuje snagu, izdržljivost i fleksibilnost visokoj stolici
• Čvrsta konstrukcija i evropsko drvo hrasta/bukve, hrasta ili oraha mogu izdržati do 150 kg odrasle osobe
• Stokke stolica (hranilica) Nomi je dobitnik srebrne nagrade za bezbednost proizvoda 2019 od strane Evropske komisije
• Sadrži točkove protiv naginjanja
 
Dimenzije i težina:
• Dimenzije: (Dužina) - 59 x (Širina) - 52 x (Visina) - 83.5 cm
• Težina: 4.68 kg
 
Hranilice za bebe
Boja Siva
Uzrast 3 godine +
Težina (kg) 4,68 kg
Visina (cm) 83,5 cm
Širina (cm) 52 cm
Dubina (cm) 59 cm
Namenjeno deci težine Do 150 kg
EAN 7040356265039
Naziv proizvoda: Stokke Nomi multifunkcionalna drvena stolica (hranilica) za decu
Tip proizvoda: Hranilice za bebe
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Stokke, Norveška
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo