Smart Trike deciji tricikl Black sa igrackom

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
21.190,00 RSD Ušteda 500,00 RSD 21.690,00 RSD Besplatna dostava
Smart Trike deciji tricikl Black sa igrackom Smart Trike deciji tricikl Black sa igrackom je tricikl za bebe od 6 meseci do 24 meseci starosti. Sa 6 meseci ovaj tricikl koristite kao kolica, a sa 24 meseca postaje tricikl za samostalno upravljanje dece. Karakteristike: • Za decu uzrasta 6-36 meseci • 2 položaja naslona • Savršen prvi tricikl za bebu • 5 pozicija ručki za upravljanje • Mogućnost skidanja ručke • Nova Touch Steering tehnologija koja omogućava upravljanje triciklima sa lakoćom zahvaljujući karakteristici hidro pojačivača upravljača • Gumeni točkovi sa amortizerima i ugrađenom suspenzijom • Kvačilo na upravljaču i na točkovima za slobodnu vožnju omogućavaju transformisanje tricikla u onaj kojim upravlja roditelj i u onaj kojim upravlja dete
Dečiji tricikli
Interna šifra proizvoda: 21224
Naziv proizvoda: Smart Trike deciji tricikl Black sa igrackom
Tip proizvoda: Dečiji tricikli
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Smart Trike, Europe logistick GMBH
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo