Peg Perego torba za mame Borsa Luxe Bluenight

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
8.990,00 RSD Besplatna dostava
Peg Perego torba za mame Borsa Opis proizvoda: • Borsa je praktična torba srednje veličine u dezenima dečijih kolica Karakteristike: • Prostrani unutrašnji džepovi • Plastificirani dušek za previjanje bebe • Kačenje torbe za ram pomoću karabinera • Torbin kajiš sa dužinskim podešavanjem Dimenzije: •Dimenzije: D x Š x V = 32 x 13 x 42 cm
Torbe
Boja plava
Interna šifra proizvoda: 18442
Naziv proizvoda: Peg Perego torba za mame Borsa Luxe Bluenight
Tip proizvoda: Torbe
Uvoznik: MCG Group Doo Veternik
Proizvođač: Peg Perego S.p.A via De Gasperi
Zemlja porekla: Italija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo