Kiddy Joy SWEETY krevetac za bebe 3u1 - u NAŠOJ RADNJI

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
31.990,00 RSD Besplatna dostava
Kiddy Joy krevetac za bebe 3u1 Sweety

KREVETAC 3 u 1 možete pogledati u našoj radnji na adresi koja se nalazi na ovom linku.

Kvalitetnu posteljinu od 100% pamuka za 3 u 1 krevece možete naći na ovom linku.

3 u 1 krevetac je namenjen od rođenja do 10 godina starosti deteta. 3 u 1 krevetac ima karakteristike:

Kolevka i krevetac za bebe (sa mehanizmom ljuljanja od 0 do 6 meseci starosti deteta, sa fiksiranjem ogradice za bočnu stranicu kreveca i komodicu dobija se krevetac namenjen deci od 6 meseci do starosti od 2 godine),
Dečiji krevet – krevet sa skinutom ogradicom i postavljenom komodicom je namenjen deci od 2 do 5 godine starosti deteta,
Krevet za stariju dečicu – sa skidanjem ogradice i komodice dobija se krevet dimenzije 172 x 73 cm i namenjen je deci starosti od 5 do 10 godina.

3 u 1 krevetac ima  2 položaja visine dušeka. Gornji položaj je prilagođen mama nakon porođaja jer omogućava postavljanje bebe bez opterećivanja struka, dok drugi položaj pruža dovoljnu dubinu kreveca, kojim se obezbeđuje dovoljna zaštita za decu koja stoje u krevecu.

Krevetac u okviru svoje komodice ima od 2 do 3 fioke, što zavisi od modela i u donjem delu 2 dugačke fioke, što je dovoljno prostora za odlaganje bebinih stvarčica i lak pristup njima.

Na komodici je postavljen pult za presvlačenje bebe, gde je neophodno da se postavi meka podloga za bebe, čije se stranice presavijuju zarad nežnog i udobnog presvlačenja beba. Na ovom linku možete naći pulteve za presvlačenje beba.

Krevetac je izrađen od kombinacije od masiva bukve, MDF (medijapana) oplemenjenog pravim furnirom i čvrste iverice oplemenjene pravim furnirom sa obe strane. Boje i materijal kreveca su potpuno bezbedni za bebe i njihovim eventualnim grizanjem kreveca neće imati posledice za bebe.Dimenzije 3 u 1 kreveca:

* Spoljašnja dimenzija kreveca: 172 cm x 73 cm x 95 cm (dužina x širina x visina),
* Unutrašnja dimenzija dečijeg kreveta nakon skidanja komodice i ogradice: 168 cm x 67 cm (dužina x širina),
* Unutrašnja dimenzija kreveca za bebe – ogradice: 120 cm x 67 cm.Upotreba: od rođenja do 10 godina starosti deteta.
Boja: bela.

U cenu nije uključen i bebi dušek.NAPOMENA:
Uputstvo za sklapanje kreveca možete naći na ovom LINKU.
Krevetac 3 u 1
Boja bež
Namenjeno deci starosti od 0 do 10 godina
Visina (cm) 95 cm
Širina (cm) 172 cm
Dubina (cm) 73 cm
Dimenzija dušeka 120 x 67
Broj nivoa stavljanja dušeka dva nivoa
Pretvara se u dečiji krevet postoji mogućnost
Mogućnost spuštanja stranica Posotoji mogućnost
Atest Poseduje atest.
Tip drveta Bukva
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.

Komentari (1)

Korisnik: Vanjuska | 30/03/2018
Postovani, da li komoda moze da se namesti i sa desne strane? Takodje me interesuje da li se ogradica spusta i koliko nivoa ima dusek? Kao i da li krevetac moze kasnije da se koristi u vidu radnog stola? Hvala unapred.

KiddyJoy | 02/04/2018
Poštovana Vanjuška, Obaveštavamo Vas da se komodica može rotirati sa jedne na drugu stranu. Ogradica se ne supšta, ali zato ima dva nivoa dušeka u samoj ogradici sto olakšava korišćenje. Krevetac sa kasnije može pretvoriti u radni sto. Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona 069 356 73 75 :)

Postavite Vaše pitanje

Unesite kod
Preporučujemo