Inglesina kolica Trip Denim teksas

Proizvod je trenutno nedostupan
(6 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Opis proizvoda: Inglesina kolica Trip Trip su lagana, kompaktna kolica modernog dizajna. Trip su kolica sa mnogo dodataka i dodatnih karakteristika. Ova jednostavna i sportska kolica nude širok izbor boja koja ih čine atraktivnim kao i praktičnim. Kišobran sklapanje, kompaktna veličina i mala težina čine ih savršenim za roditelje u pokretu. Tokom sunčanih dana ekstra velika tenda štiti dete od sunčevih zraka, dok zaštita od kiše pruža sigurnost u slučaju promene vremenskih prilika. Uz Trip kolica vaša beba je uvek na sigurnom i udobnom zahvaljujući prednjoj prečki, podesivom naslonu za leđa i podesivim osloncem za noge. Trip se sastoji od: Kolica Korpe za odlaganje stvari Držača za čaše Prednje prečke Zaštite od kiše Karakteristike: Kišobran sklapanje Ergonomske ručke sa mekim osloncem Rotirajući prednji točkovi sa mehanizmom zaključavanja Prednji i zadnji točkovi prečnika 165 mm sa suspenzijom Standardna prednja prečka od mekog materijala. Kolica se lako sklapaju čak i dok je postavljena. 4 položaja nagiba naslona Sigurnosni sistem pojaseva sa 5 tačaka vezivanja. Dve visine položaja ramenih kaiševa Postavljeni rameni kaiševi Podesivi oslonac za noge u 2 položaja Podesiva tenda sa džepom za odlaganje stvari Presvlaka koja se lako uklanja i održava se ručnim pranjem na 30 stepeni Tenda se može podesiti unapred da služi kao suncobran Dodatni vizir na tendi omogućava stalan kontakt sa detetom Prostrana korpa za kupovinu, odobrena za do 3 kg opterećenja Zaštita od kiše uključena Držač za čaše uključen Tehnička specifikacija: Sklapanje: Kišobran sklapanje Dimenzije rasklopljenih kolica: 49,5x109,5x76,5cm Dimenzije sklopljenih kolica: 28x105x37cm Težina: 7kg Materijal postave: poliester
Dečija kolica
Boja plava
Namenjeno deci max tež. do 15 kg
Namenjeno deci starosti 0 meseci +
Broj točkova 4 točka
Rotiranje sedišta ne postoji moguć.
Sklapanje sa sedištem postoji mogućnost
Broj položaja naslona sedišta četiri položaja
Potpuno ležeći položaj nema mogućnost
Moguć. podeš. visine ručke ne postoji mogućn.
Mog. postavke autos. & nosiljke ne postoji mogućn.
Interna šifra proizvoda: 17533
Naziv proizvoda: Inglesina kolica Trip Denim teksas
Tip proizvoda: Dečija kolica
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: L'INGLESINA BABY S.P.A.Altavilla Vicentina (VI), via Lago Maggiore n. 22/26
Zemlja porekla: Italija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo