Britax Romer zastita za sediste

Proizvod je trenutno nedostupan
( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
3.290,00 RSD
Britax Romer zaštita za sedište Britax Romer zaštita za sedište automobila na kome se nalazi dečije autosedište. Ne klizi. Opis proizvoda: • Korišćenje dečjeg auto sedišta na sedištu automobila u nekim slučajevima može da dovede do toga da se materijal sedište vozila ošteti. • Britax Romer zaštita za sedište sprečava moguća oštećenja • Napravljeno je od materijala sa kojeg sedište ne može da sklizne • Poseduje i zgodnu pregradu za odlaganje stvari
Dodatna oprema za auto sedišta
Boja crna
Interna šifra proizvoda: 21466
Naziv proizvoda: Britax Romer zastita za sediste
Tip proizvoda: Dodatna oprema za auto sedišta
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: Britax Romer . Theodor-Heuss-Str. 9 89340 Leipheim Germany
Zemlja porekla: Nemačka
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo