Jane QUARTZ auto sedište za decu od 15-36 kg Orange

Proizvod je trenutno nedostupan
(2 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Jane QUARTZ auto sedište za decu od 15-36 kg Orange


Jane Quartz auto sedište namenjeno za uzrast dece od 3 do 12 godine, veoma dobro ocenjeno na ADAC testu. Veoma udobobno, sa odličnom i bezbednom bočnom zaštitom. Tri položaja naslona za leđa.

Jane Quartz auto sedište za decu od 15 do 36 kgJane Quartz auto sedište za decu od 15 do 36 kg 2Jane Quartz auto sedište za decu od 15 do 36 kg 1  

Opis proizvoda:

• Grupa 2/3
• Za decu od 15- 36 kg
• Namenjeno od 3 do 12 godine
• ISOFIX kačenje
• Mogućnost skeniranja mobilnim telefonom QR barkoda za automatsko preuzimanje video snimka za ugradnju auto sedišta u automobile. Dovoljno je samo skenirati barkod svojim mobilnim telefonom.


MAKSIMALNA SIGURNOST S JEDINSTVENIM I EKSKLUZIVNIM DIZAJNOM
Tehnološki napredan, QUARTZ je opremljen proporcionalnom regulacijom visine, sistemom integralnog podešavanja koji vam omogućava da regulišete visinu naslona do 11 pozicija. Podizanjem visine auto sedišta ne podiže se samo visina naslona glave već se podiže I visina naslona za leđa, čime se garantuje da dete ima maksimalnu zaštitu tokom svih faza svog rasta.

Dete može udobno da se odmara dok sedi u Quartz auto sedištu, jer sedište ima tri položaja nagiba naslona i ima ventilacione otvore koji rade zajedno sa prozračnim mekim dodacima / jastucima čime se obezbeđuje maksimalna udobnost.

Tehničke karakteristike:
• Prilagođeno: Quartz je višegodišnje sigurnosno auto sedište dizajnirano da se prilagodi detetu u svakoj fazi dečijeg rasta, zahvaljujući integralnom sistemu za podešavanje visine (11 pozicija) koji vam omogućava proširenje naslona za -glavu i naslona za leđa,
• Maksimalna bočna zaštita, 360 stepeni oblik okvira / punjenja povećava apsorpciju mogućeg udara i pruža veća svojstva apsorpcije udaraca,
• 3 pozicije nagiba naslona, tako da dete može ugodnije da se odmara,
• Naslon za glavu uključuje štitnike velikih dimenzija, što znači da u slučaju bočnog udarca, glava deteta ostaje u sigurnom delu sedišta, čime se garantuje maksimalna zaštita,
• Ventilacija: Ergonomski dizajn sa otvorima za ventilaciju, što ga čini boljim za bebu,
• Mekana dodirna površina za disanje, taknina se može skidati za potrebe pranja,
• Prikačeno sa automobilom pomoću standardnog sistema ISOFIX i pomoću sigurnosnog pojasa u 3 tačke vezivanja čime dobija na većoj stabilnosti. Takođe se može koristiti samo sa kaćenjem sa 3 tačke vezivanja sigurnosnim pojasom, bez upotrebe ISOFIX-a,
• Upustvo za vezivanje pojasom,
• Indikatori potvrđuju da su konektori ISOFIX-a uključeni,
• Sertifikovano prema evropskim propisima o bezbednosti ECE R44 / 04. Ispitano od bočnih udara, odobreno za korišćenje.


VIŠE O TESTU NA JANE AUTO SEDIŠTA:
Jane test auto sedišta Quartz

Istraživački centar Jane Crash Test je izgrađen 2003. godine kao rezultat posvećenosti sigurnosti dece. Odlučeno je da se kreira vlastiti tunel u slučaju nesreće, gde bi mogli testirati svoja auto sedišta do određene granice kako bi postigli nivo sigurnosti koji prevazilazi zakonski uslove.

Sva Jane auto sedišta su stvorena u istraživačkom centru JANE CRASH TEST, jedini privatni test centar u Španiji za istraživanje bezbednosti dece u saobraćaju. Na taj način Vam možemo ponuditi najiskvalifikovanije auto sedište na tržištu sa najstrožim sertifikatom Evrope.

Naša auto sedišta se mogu testirati do 250 puta pre nego što budu plasirana na tržište. Naš fokus je testiranje auto sedišta pri brizini automobila od 85 km / h (53 mph) što je puno više od Evropskih propisa o sigurnosti od 48 km/h ili ADAC testiranja sudara pri brizini na 64 km/h. Jane QUARTZ Ispunjava i premašuje evropske sigurnosne propise ECE R44 / 04.

Ocene kvaliteta autosedišta od strane kupaca u Velikoj Britaniji možete videti na ovom linku: https://www.jane-uk.com/en/Jane-Quartz-Our-Customer-Reviews/r-2701.aspx
Auto sedišta za decu 15-36 kg
Boja narandžasta
Po težini deteta od 15 do 36 kg
Grupa autosedišta Grupa 2/3
Broj položaja naslona sedišta tri položaja
Pravac instalacije autosedišta u pravcu vožnje
Postavlja se na kolica za bebe ne postavlja se
Interna šifra proizvoda: 20786
Naziv proizvoda: Jane QUARTZ auto sedište za decu od 15-36 kg Orange
Tip proizvoda: Auto sedišta za decu 15-36 kg
Uvoznik: Kiddy JOY Internet Prodavnica Novi Neograd
Proizvođač: Jane SA, Španija
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo