Tiny Love podloga za igru za bebe 123 Here I grow 3333120481

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Tiny Love podloga za igru za bebe 123 Here I grow 3333120481


Tiny Love inovativna i nagrađivana podloga i gimnastika nudi bebi obilje zabave i pomaže joj da razvije i usavrši veštine. 
Svet  šarenila i zabave upakovan u podlogu namenjenu razvoju veština i čula kod beba. Namenjena za uzrast od rođenja do 18 meseci.

Opis proizvoda:
Izuzetno svestrana aktivna podloga za bebe sa podešavajućim lukovima.Može se koristiti na 3 načina  koji podstiču razvoj fine i krupne  motorike kod beba od rođenja do uzrasta kada se samostalno kreću.
• Prvi način: Ležanje na leđima i na stomaku - dodatni jastuk i veliki izbor stimulišućih igračaka produžava vreme boravka na stomačiću.
• Drugi način: Sedenje - podloga se pretvara u centar aktivnosti koji uz zabavu omogućava bebama da se osamostale i učvrste u sedećem položaju.
• Treći način: Stajanje - Zabava  spirala sa lopticama pruža bebi uživanje u igri, podstičući njen kognitivni rast i razvoj.

Podloga ima 15 zabavnih aktivnosti i karakteristika: muzička igra sa lopticama, ptičica sa mehanizmom, loptica tigar sa prstenovima, ogledalo žaba i dr.

Inovativni elektronska igračka sa lopticama ima dva muzička režima, interaktivne muzičke i svetlosne signale i zvučne efekte pri ubacivanju loptica u spiralu.
Dimenzije i težina:
• Dimenzije: Š 78 x V 40 x D 88 cm
• Težina: 1.4 kg
Napomena: Baterije nisu uključene. Potrebne 3 baterije tipa AAA

Faze upotrebe:

0-6 meseci Beba će, ležeći na leđima, uživati u svetlosnim i muzičkim efektima ili će se zabavljati ptičicom sa mehanizmom ili lopticama koje zveckaju. Postavite bebu na mekani jastučić ispred ogledala kako bi produžili bebin boravak na stomaku čime jača mišiće vrata i ramena
Tiny Love podloga za igru 123 Here I grow 1_1.jpg
5+ meseci Kada beba počne da sedi prebacite podlogu u modul za sedenje kako bi uživala u jedinstvenoj muzičkoj igri sa lopticama i istraživala ostale aktivnosti podloge učeći o uzročno-posledičnim odnosima.
Tiny Love podloga za igru 123 Here I grow 5_1.jpg

12+ meseci Kada beba počne da stoji podesite proizvod na maksimalnu visinu i beba će da raste i razvija se uz igru, shvatajući uzročno posledične odnose ubacujući loptice u spiralu.
Tiny Love podloga za igru 123 Here I grow 2_1.jpg

Podesite nivo stimulacije koju nudi podloga za igru tako što ćete u bebinom vidnom polju postavljati veći ili manji broj igračaka. Bebinu radoznalost možete podstaći okrećući je na stomačić čime joj omogućavate da istražuje podlogu.
Smanjenje stimulacije
Ako je beba uznemirena I razdražljiva (plače, I izgleda unezvereno)  smanjite nivo stimulacije.Na primer, ostavite samo jednu igračku u bebinom vidokrugu ili isključite svetlosne I muzičke efekte. 
Povećanje stimulacije
Ukoliko beba izgleda nezainteresovano ili se dosađuje, pokušajte da dodate veći broj igračaka, uključite svetlo i muziku i povremeno menjajte položaj igračkica. Postepeno smanjujte nivo stimulacije kako bi pomogli bebi da se fokusira na jednu igračku. 
 
 
Podloge za igru
Pol Univerzalno
Uzrast 0 meseci +
Interna šifra proizvoda: 22352
Naziv proizvoda: Tiny Love podloga za igru za bebe 123 Here I grow 3333120481
Tip proizvoda: Podloge za igru
Uvoznik: Yuglob doo
Proizvođač: Tiny Love,Izrael
Zemlja porekla: Holandija, Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo