Reer sigurnosna ogradica pritisak metal

Proizvod je trenutno nedostupan
(0 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Opis proizvoda: Reer sigurnosna ogradica (pritisak) metal Instalacija bez bušenja Fleksibilna adaptacija širine 77,5 – 85,5 Može se otvarati u oba smera Laka je za korišćenje, zatvara se ručno jednostavnim sistemom zatvaranja Ogradica se otvara i zatvara ručno Ogradica je namenjena isključivo za kućnu upotrebu Sigurnosna ogradica se koristi za decu uzrasta do 24 meseca Ukoliko ste primetili da vaše je vaše dete u stanju da samo otvori i preskoči ogradicu trebalo bi da prestanete da je koristite Utvrdite da u blizini ogradice nema predmeta koje bi vaše dete moglo da koristi kao potpru da se ispenje iz ogradice Starija deca se mogu uspenjati uz ogradicu i preskočiti je Odrasle osobe takodje ne bi trebalo da se penju iz ogradicu, već je treba otvoriti kako bi se prošlo Sigurnosna ogradica bu uvek trebalo da je zatvorena i zaključana, treba je otvarati samo u slučaju prolaska Starija deca ne bi smela da se ljuljaju na rešetki od vrata Proveravajte ispravnost sigurnosne ogradice redovno. Ako je potrebno, poboljšajte podešavanje prema navedenim uputstvima u uputstvu za upotrebu
Sigurnosne ogradice
Boja bela
Upotrebljiva za dete (po starosti) max 24 meseci
Interna šifra proizvoda: 13053
Naziv proizvoda: Reer sigurnosna ogradica pritisak metal
Tip proizvoda: Sigurnosne ogradice
Uvoznik: Keprom doo Beograd
Proizvođač: reer GmbH | Postfach 1639 | D-71206 Leonberg, Germany
Zemlja porekla: Nemačka, Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i ocenu i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo