CAM decija kolica 3u1 Dinamico premium 894.758

Proizvod je trenutno nedostupan
(16 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Cam dečija kolica 3u1 Dinamico premium 894.758


NOSILJKA: Odobrena za upotrebu u automobilu (0-10 kg), veoma prostrana, sa Quicky sistemom za brzo postavljanje i skidanje, sa ručkom koja sprečava prevrtanje, podesivim nagibom naslona u 3 položaja, dušekom, kombinacija kvalitetnih materijala od eko kože, krov-tenda sa mrežom protiv komaraca, navlaka sa dva lica (od eko kože), potpuno obložena, dobrom ventilacijom baze sa opcijom ljuljanja, torbom sa podlogom za presvlačenje.


KOLICA: Aluminijumski ram sa posebnim završnim ‘’grafit’’ efektom, reverzibilnim(obrtnim) sedištem (ka roditelju sedište se okreće u uzrastu od 0-12 meseci a u smeru vožnje od 12-36 meseci),okretanje je jednostavnu zahvaljujući patentiranom Via Vai obrtnom sistemu.Mehanizam za okretanje sedišta, sistem za brzo kačenje i oslobađanje ravne korpe i autosedišta na/sa kolica, podesiva visina ručke na kojoj je rukom šivena obloga od prave kože. Veliki zadnji točkovi su sa gumama na naduvavanje i pneumaticima sa metalnim kugličnim ležajevima,lako se skidaju sa rama kolica. Prednji točkovi su rotirajući sa sistemom za zaključavanje / oslobađanje, kočioni sistem na zadnjim točkovima je sinhronizovan,amortizeri na prednjim i zadnjim točkovima ,naslon sedišta kolica ima 4 položaja sa jednoručnim podešavanjem, podesivi držač za noge, zaštitna prečka kolica se može skinuti, zaštitni pojas vezan u 5 tačaka, prostrana korpa za kupovinu sa praktičnim sistemom otvaranja. Kompaktno sklapanje kolica, kao knjiga,sa sedištem kolica postavljenim u oba smera, sa ručkom za nošenje. Kolica stoje uspravno kada se sklope.

Dodatna oprema uključena u cenu: mrežica za komarce,zimska navlaka, kišna navlaka, korpa za kupovinu.


AUTO SEDIŠTE: odobreno prema ECE R44/04 standardu za grupu 0+ (0-13 kg), sa bočnom zaštitom, anatomski držač za glavu sa zadnjim ojačanjem, podesiva tenda, zaštitnici na kaiševima i kopča za račvasti kaiš, praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa, podesiva vođica za sigurnosni pojas, osnova koja može da se ljulja sa donjim delom obloženim neklizajućom gumom radi veće bezbednosti. Može se učvrstiti pomoću postojećeg sigurnosnog pojasa sa 3 tačke vezivanja, koji se nalazi u autu, u smeru licem unazad;


Svi tekstilni delovi se mogu skinuti i prati na 30 ° C.


Dodaci za kolica koji se kupuju posebno:
Are Base -baza za lakše postavljanje autosedišta u kolima (Art.S134), Bezbednosni komplet za auto - Safety Car Kits art . V483 , Ram za nosiljku i auto stolicu art.700, zimske rukavice za ugodniju vožnju (Art. 055), suncobran za kolica (art. 060) ili suncobran za kolica sa kristalima (art 065).


Dimenzije kolica:
Ram / sklopljen: D 57 - Š 29 - V 87 cm. • Težina: 7.5 kg.
Sa nosiljkom: D 57 - Š 90.5 - V 116.5 cm. • Težina: 12.4 kg.
Nosiljka / unutrašnji deo: D 35 – Š 79 – V 22÷18 cm. • Težina: 4.9 kg.
Kolica: D 57 - Š 87.5 - V 100 cm. • Težina: 10.3 kg.
Auto sedište: D 44.5 - Š 64 - V 58 cm. • Težina: 3.7 kg.
Kolica 3 u 1
Boja braon
Namenjeno deci max tež. do 15 kg
Namenjeno deci starosti 0 meseci +
Broj točkova 4 točka
Rotiranje sedišta postoji mogućnost
Sklapanje sa sedištem postoji mogućnost
Broj položaja naslona sedišta više položaja
Potpuno ležeći položaj ima mogućnost
Moguć. podeš. visine ručke postoji mogućnost
Mog. postavke autos. & nosiljke postoji mogućnost
Interna šifra proizvoda: 21620
Naziv proizvoda: CAM decija kolica 3u1 Dinamico premium 894.758
Tip proizvoda: Kolica 3 u 1
Uvoznik: Yuglob doo
Proizvođač: CAM II Mondo Del Bambino, Italija
Zemlja porekla: Italija, Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo