Kiddy Joy DREAMY krevetac za bebe 3u1 sivi

Proizvod je trenutno nedostupan
(108 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
Kiddy Joy Krevetac 3 u 1 DREAMY

KREVETAC 3 u 1 možete pogledati u našoj radnji na adresi koja se nalazi na ovom linku.

Kvalitetnu posteljinu od 100% pamuka za 3 u 1 krevece možete naći na ovom linku.

3 u 1 krevetac je namenjen od rođenja do 10 godina starosti deteta. 3 u 1 krevetac ima karakteristike:

* Kolevke za bebe (sa mehanizmom ljuljanja od 0 do 6 meseci starosti deteta),
* Kreveca za bebe (sa fiksiranjem ogradice za bočnu stranicu kreveca i komodicu dobija se krevetac namenjen deci od 6 meseci do starosti od 2 godine),
* Dečijeg kreveta – krevet sa skinutom ogradicom i postavljenom komodicom je namenjen deci od 2 do 5 godine starosti deteta,
*
Kreveta za stariju dečicu – sa skidanjem ogradice i komodice dobija se krevet dimenzije 172 x 73 cm i namenjen je deci starosti od 5 do 10 godina.

3 u 1 krevetac ima  2 položaja visine dušeka. Gornji položaj je prilagođen mama nakon porođaja jer omogućava postavljanje bebe bez opterećivanja struka, dok drugi položaj pruža dovoljnu dubinu kreveca, kojim se obezbeđuje dovoljna zaštita za decu koja stoje u krevecu.

Krevetac u okviru svoje komodice ima od 2 do 3 fioke, što zavisi od modela i u donjem delu 2 dugačke fioke, što je dovoljno prostora za odlaganje bebinih stvarčica i lak pristup njima.

Na komodici je postavljen pult za presvlačenje bebe, gde je neophodno da se postavi meka podloga za bebe, čije se stranice presavijuju zarad nežnog i udobnog presvlačenja beba. Na ovom linku možete naći pulteve za presvlačenje beba.

Krevetac je izrađen od kombinacije od masiva bukve, MDF (medijapana) oplemenjenog pravim furnirom i čvrste iverice oplemenjene pravim furnirom sa obe strane. Boje i materijal kreveca su potpuno bezbedni za bebe i njihovim eventualnim grizanjem kreveca neće imati posledice za bebe.

Dimenzije 3 u 1 kreveca:

*
Spoljašnja dimenzija kreveca: 172 cm x 73 cm x 95 cm (dužina x širina x visina),
*
Unutrašnja dimenzija dečijeg kreveta nakon skidanja komodice i ogradice: 168 cm x 67 cm (dužina x širina),
*
Unutrašnja dimenzija kreveca za bebe – ogradice: 120 cm x 67 cm.

Upotreba: od rođenja do 10 godina starosti deteta.
Boja: prirodna.
U cenu nije uključujen bebi dušek.

UPUSTVO ZA SKLAPANJE KREVECA MOŽETE NAĆI NA OVOM LINKU.
Krevetac 3 u 1
Visina (cm) 95 cm
Širina (cm) 73 cm
Dubina (cm) 172 cm
Dimenzija dušeka 120 x 67
Pretvara se u dečiji krevet postoji mogućnost

Interna šifra proizvoda: 14470
Naziv proizvoda: Kiddy Joy DREAMY krevetac za bebe 3u1 sivi + FISKALNI RAČUN
Tip proizvoda: Krevetac 3 u 1

Proizvođač: Domaća proizvodnja
Zemlja porekla: Srbija
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.

Komentari (6)

Korisnik: ksenija | 27/10/2018
pozdrav zanima mr koja je cijena u eurima za taj krevetic? moze li dostava za hr mislim putem neke kurirske sluzbe ili slicno... naravno na moj racun.

KiddyJoy | 28/10/2018
Poštovana Ksenija, nažalost sve proizvode iz našeg asortimana ne isporučujemo van teritorije Srbije. Isporuke su jedino moguće na teritoriji Srbije. Uvek nas možete kontaktirati na naš broj 069/3071101 u vezi poručivanja i dobijanja detaljnijih informacija.

Korisnik: Anja | 05/09/2018
Da li je dostava besplatna samo u Srbiji?

KiddyJoy | 09/09/2018
Poštovana Anja, Dostavljamo proizvode samo na teritoriji Srbije. U vrednosti kupljenih proizvoda preko 5.000,00 dinara, dostava je besplatna.

Korisnik: Anita | 16/09/2017
Dobar dan! Interesuje me ovaj krevetac. Iz Subotice smo, pa me zanima da li vrsite dostavu i montazu kreveca? Unapred hvala na odgovoru

KiddyJoy | 26/09/2017
Dobar dan Anita, Obaveštavamo Vas da sve proizvode iz našeg asortimana dostavljamo direktno na adrese, na celokupnoj teritoriji Srbije. U ovom slučaju dostava je uračunata u cenu. Obzirom da živite u Subotici nismo u mogućnosti da izvršimo montažu pomenutu kreveta. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na naš broj telefona 069 356 73 75

Korisnik: Milica | 02/02/2017
Postovani,molim Vas za tacne dimenzije duseka kreveca 3 u 1 radi kupovine posteljine

KiddyJoy | 10/02/2017
Poštovana Milice, Dimnzija dušeka u ogradici kreveca 3u1 je 120x67 cm.

Korisnik: Marina | 09/05/2016
Pozdrav, htela bih da pitam da li imate na stanju i da li moze da se vidi Bebi snovi krevetac za bebe 3u1 Meda bela + bebi dusek? Hvala unapred na odgovoru

KiddyJoy | 10/05/2016
Posštovana, Zahvaljujemo se na Vašem pitanju! U našoj prodavnici izlozen je drugi krevetac za bebe 3u1 Dreamy koji je istih karakteristika i dimenzija kao Meda krevetac. Razlike su minimalne u odnosu na medu krevetac. Pomenuti krevetac za bebe 3u1 Meda beli, kao i svi drugi modeli od istog proizvođača, su dostupni i mogu se poručiti.

Korisnik: vesna | 14/06/2015
Poštovani, da li možete da nam kazete tačne dimenzije kreveca "Bebi snovi krevetac za bebe 3u1 Beddy bež", Kao i to da li imatre na stanju i koliki je rok isporuke. Da li slucajno postoji mogucnost da se krevetac negde vidi. Hvala unapred, Vensa

KiddyJoy | 14/06/2015
Poštovana Vesna, Krevetac imamo na stanju i dimenizije kreveca su: - visina 87,5 cm, - širina 73 cm, - dužina 171,1 cm. Rok isporuke je 2 do 3 dana, pod uslovom da ima na stanju. Trenutno ne drzimo dati krevetac kod nas u prodavnici ali moguće je da ćemo ga imati za mesec dana. Srdačan pozdrav, Marijana

Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo