Jane MONTECARLO auto sedište 2-3 od 15-36 kg Soil

Proizvod je trenutno nedostupan
( ocena)
   Napišite utisak
Količina:

JANE MONTECARLO R1 AUTO SEDIŠTE

Prvo ISOFIX auto sedište u grupu 2 – 3 od svih auto sedišta u svetu.

* Grupa 2 - 3,
* Za decu od 15kg - 36kg,
* Namenjeno od 3 do 12 otprilike 12 godine,
* ISOFIX kontektori + 3 - točkovni spoj sigurnosnih pojaseva,
* Mogućnost skeniranja mobilnim telefonom QR barkoda za automatsko preuzimanje video snimka za ugradnju auto sedišta u automobile. Dovoljno je samo skenirati barkod svojim mobilnim telefonom.

Montecarlo R1 je specijalno dizajniran da se prilagodi svakom stepenu rasta Vašeg deteta. Pogodno za decu od 15 do 36 kg, ovo sedište Grupe 2 - 3 poseduje integrisani sistem za podešavanje koji omogućava izmenu visine i širine za savršeno uklapanje, čime se efikasno štite Vaša deca tokom svih njihovih faza rasta i razvoja I u potpunosti je prilagodljivo različitoj vrsti odeće koje dete nosi u skaldu sa vremenskim prilikama.

Upotreba Jane Montecarlo auto sedišta se moće produžiti I na duži period kada se koristi sa Jane opcionim zaštitnim jastukom - štitom Xtend. Sa Xtend-om se može koristiti i kao auto sedište iz Grupe 1, što efikasno produžava sedišta u grupu 1-2-3, čime se može koristiti u periodu od 9 do 36 kg težine deteta ili u period od 9 meseci do 12 godina starosti deteta.

Jedinstvena aluminijumska struktura ovog auto sedišta poboljšava zaštitu od 70% u poređenju sa tradicionalnim sistemima i opremljena je i sistemom ISOFIX na bazi auto sedi[ta, koji je u kombinaciji sa sigurnosnim pojasom vezivanja u 3 tačke i postiže veću stabilnost.

Sa većim jastučićem, veći omotač oko naslona za glavu povećava apsorpciju šoka koja je uzrokovana udarcem. Sa mogućnošću podešavanja nagiba naslona Jane Montecarlo pruža optimalnu podršku za mirno putovanje i ventilacioni otvori sa kvalitetnim unutrašnjom tkaninom su prozračni da maksimiziraju udobnost Vašeg deteta.

Montecarlo R1 je nezavisno testiran i odobren prema novim Evropskim propisima o bezbednosti automobila ECE R44 / 04. Ovo odlično sedište je bilo podvrgnuto strogom EUROTEST testu, koji testira sigurnost i otpor svih sigurnosnih sedišta za decu na tržištu. Dobila je jednu od najboljih rezultata na tržištu u svojoj kategoriji, i "Excellent mark" sa posebnim napomenama u određenim poljima "Sigurnost pri bočnim udarcima" i "Stabilnosti auto sedišta".

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Pogodno za Grupu 2-3, 15-36kg, od 3 do otprilike 12 godine,

A. Adaptabilno: Višegodišnje sigurnosno auto sedište koje se lako prilagođava Vašem detetu zahvaljujući integralnom sistemu za podešavanje,
B. Opcioni Xtend zaštitni štit omogućava ovoj grupi 2-3 auto sedišta da se može koristiti i u Grupi 1., što bi značilo da se ovo auto sedište može efikasno koristiti od 9 do 36 kg tj. od 9 meseci do otprilike 12 godina starosti deteta,
C. Prikačeno sa automobilom pomoću standardnog sistema ISOFIX i pomoću sigurnosnog pojasa u 3 tačke vezivanja čime dobija na većoj stabilnosti. Takođe se može koristiti samo sa kaćenjem sa 3 tačke vezivanja sigurnosnim pojasom, bez upotrebe ISOFIX-a,
D. Struktura aluminijuma poboljšava zaštitu od 70% u poređenju sa tradicionalnim sistemima,
E. Visina i širina stranica naslona za glavu i naslona za leđa su nezavisno podesive,
F. Ima više položaja nagiba naslona i podesive naslone za ruke,
G. Maksimalna zaštita zahvaljujući poboljšanom velikom omotaču oko naslona za glavu i veća apsorpcija od bočnog udara,
H. Put vezivanja sigurnosnih pojaseva na auto sedištu znači da se dijagonalni pojas automobila savršeno prilagođava visini ramena deteta,
I. Ergonomski dizajn i ventilacija povećavaju udobnost,
J. Smartphone QR barkod za preuzimanje video zapisa za ugradnju auto sedišta u automobil,
K Sertifikovano prema evropskim propisima o bezbednosti ECE R44 / 04. Ispitano od bočnih udara, odobreno za korišćenje.
* Indikatori potvrđuju da su konektori ISOFIX-a uključeni.

Istraživački centar Jane Crash Test je izgrađen 2003. godine, kada smo, kao rezultat naše posvećenosti sigurnosti dece, odlučili da kreiramo svoj vlastiti tunel za udes u slučaju nesreće, gde bi mogli testirati svoja auto sedišta do određene granice kako bi postigli nivo sigurnosti koji prevazilazi zakonski uslove.

Sva auto sedišta Jane-a su stvorena u istraživačkom centru JANE CRASH TEST, jedini privatni test centar u Španiji za istraživanje bezbednosti dece u saobraćaju. Pošto je istraživački centar u našoj fabrici u Palau-Solita i Plegamans (Barselona), isti možemo koristiti koliko god je potrebno (a potom i nešto više). Na taj način Vam možemo ponuditi najiskvalifikovanije auto sedište na tržištu sa najstrožim sertifikatom Evrope.

Naša auto sedišta se mogu testirati do 250 puta pre nego što budu plasirana na tržište. Naš fokus je testiranje auto sedišta pri brizini automobila od 85 km / h (53 mph) što je puno više od Evropskih propisa o sigurnosti od 48 km/h ili ADAC testiranja sudara pri brizini na 64 km/h. Jane QUARTZ Ispunjava i premašuje evropske sigurnosne propise ECE R44 / 04.

Ocene kvaliteta autosedišta od strane kupaca u Velikoj Britaniji možete videti na ovom linku: https://www.jane-uk.com/en/Jane-Montecarlo-R1-Our-Customer-Reviews/r-547.aspx

Auto sedišta za decu 15-36 kg
Boja Siva
Po težini deteta od 15 do 36 kg
Grupa autosedišta Grupa 2/3
Broj položaja naslona sedišta više položaja
Pravac instalacije autosedišta U pravcu vožnje
Postavlja se na kolica za bebe ne postavlja se
Interna šifra proizvoda: 20776
Naziv proizvoda: Jane MONTECARLO auto sedište 2-3 od 15-36 kg Soil
Tip proizvoda: Auto sedišta za decu 15-36 kg
Uvoznik: Kiddy JOY Internet Prodavnica Novi Neograd
Proizvođač: Jane SA, Španija
Zemlja porekla: Kina
UPOZORENJE: NIKAD NE OSTAVLJAJTE DETE BEZ NADZORA.
Molimo da se pridržavate upustva koje je priloženo uz proizvod.
Cena proizvoda: Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
Jedinica mere: Cena se odnosi na jedan komad / pakovanje ili jedan set proizvoda u zavisnosti od prirode proizvoda koji je istaknut na slikama i / ili opisu koji važe za njega.
Napomena: Uz svaki kupljeni proizvod na ovom sajtu se dobija fiskalni račun.
Napomena: Kiddy Joy maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod

Preporučujemo