Cybex Cloud Z I-size auto sedište Stardust Black 2019

( ocena)
   Napišite utisak
Količina:
39.990,00 RSD Besplatna dostava
Cybex Cloud Z I-size auto sedište Stardust Black 2019Cloud Z i-Size je logičan naslednik nagrađivanog Cloud Q koncepta i sada je oko 15% lakši nego prije.Auto sedište za bebe je opremljeno je zaštitom od bočnog udara (LSP), koji - u kombinaciji sa školjkom auto sedišta koja apsorbira energiju - značajno povećava sigurnost vašeg detata u slučaju sudara sa strane. Cloud Z i-Size može da se promeni u ležeći položaj izvan automobila i ima 11 lako podesivih položaja za naslon za glavu sa integrisanim podšavanjem pojasa.Opis proizvoda:• Funkcija Cloud Z auto sedišta jeste da se može namestiti u horizontalni položaj van automobila. Sa dužim naslonom za noge i ležećim položajem, dete može udobno da leži i pritom DA bude u ergonomski ispravnom položaju. Ležeći položaj formirate jednom rukom i dok je beba u sedištu. Takođe, sedište se može postavljati i na ram Cybex kolica.• Automatsko podešavanje visine auto sedištaCybex Cloud Q auto sediste za bebe 2Integrisana zaštita od linijskog bočnog udaraLSP sistem Cloud Z i-Size nudi povećanu sigurnost u slučaju sudara sa strane. Smanjuje silu bočnog udara u kombinaciji sa školjkom auto sedišta koja apsorbira energiju za oko 25%.Cybex Cloud Q auto sediste za bebe 3• U kombinaciji sa teleskopskim linearnim sistemom bočne zaštite podesivi oslonac za glavu još vise povećava sigurnost Cloud Z auto sedišta za novorođenčad. 
11 položaja visine oslonca za glavuCybex Cloud Q auto sediste za bebe 4 • Integrisana xxl tenda za sunce koja se može sklopiti. Savršena zaštita protiv sunca i vetra sa UVP50+Cybex Cloud Q auto sediste za bebe 5

Dimenzija i težina:
• Dimenzije: D 670 / Š 440 / V 380 mm
• Težina: 4,8 kg
• 
UN R129/02 i-Size, Grupa 0+, od rođenja do 13 kg.
Auto sedišta od 0 do 13 kg
Boja crna
Po težini deteta od 0 do 13 kg
Grupa autosedišta Grupa 0+
Upotrebljiva za dete (po starosti) do 18 meseci
Težina (kg) 4.8 kg
Visina (cm) 38 cm
Širina (cm) 44 cm
Dubina (cm) 67 cm
Broj položaja naslona sedišta dva položaja
Postavlja se na kolica za bebe postavlja se
Mogućnost instalacije sa ISOfix-om Postoji mogućnost
Zaštita od bočnih udara Ima zaštitiu
Odgovara standardu UN R129/02 i-Size
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Postavite Vaše pitanje

Unesite kod
Preporučujemo