Jane QUARTZ auto sedite 2-3 od 15-36 kg Orange (Šok AKCIJA)

(2 ocena)
   Napišite utisak
Količina:
21.990,00 RSD Ušteda 6.000,00 RSD 27.990,00 RSD Besplatna dostava
JANE QUARTZ AUTO SEDIŠTE
Prilagođeno detetu u svakoj fazi

* Grupa 2 - 3,
* Za decu od 15kg - 36kg,
* Namenjeno od 3 do 12 otprilike 12 godine,
* ISOFIX kontektori + 3 - točkovni spoj sigurnosnih pojaseva,
* Mogućnost skeniranja mobilnim telefonom QR barkoda za automatsko preuzimanje video snimka za ugradnju auto sedišta u automobile. Dovoljno je samo skenirati barkod svojim mobilnim telefonom.


MAKSIMALNA SIGURNOST S JEDINSTVENIM I EKSKLUZIVNIM DIZAJNOM
Novo auto sedište QUARTZ je najnoviji dodatak kompletnom CRS opsegu od Janea. QUARTZ je sistem za zadržavanje koji koristi Isofix pričvršćivače, dizajnirane za grupu 2/3 ili od 15 do 36 kg težine deteta, tj namenjeno je otprilike 3 do 12 godine starosti deteta.

Tehnološki napredan, QUARTZ je opremljen s proporcionalnom regulacijom visine, sistemom integralnog podešavanja koji vam omogućava da regulirate visinu naslona do 11 pozicija. Podizanjem visine auto sedišta ne podiže se samo visina naslona glave već se podiže I visina naslona za leđa, čime se garantuje da dete ima maksimalnu zaštitu tokom svih faza svog rasta.

Dete može udobno da se odmara dok sedi u Quartz jer sedište ima tri položaja nagiba naslona i ima ventilacione otvore koji rade zajedno sa prozračnim mekim dodacima / jastucima čime se obezbeđuje maksimalna udobnost.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Pogodno za Grupu 2-3, 15-36kg, od 3 do otprilike 12 godine,

A. Prilagođeno: Quartz je višegodišnje sigurnosno auto sedište dizajnirano da se prilagodi detetu u svakoj fazi dečijeg rasta, zahvaljujući integralnom sistemu za podešavanje visine (11 pozicija) koji vam omogućava proširenje naslona za glavu i naslona za leđa,
B. Maksimalna bočna zaštita, 360 stepeni oblik okvira / punjenja povećava apsorpciju mogućeg udara i pruža veća svojstva apsorpcije udaraca,
C. 3 pozicije nagiba naslona, tako da dete može ugodnije da se odmara,
D. Naslon za glavu uključuje štitnike velikih dimenzija, što znači da u slučaju bočnog udarca, glava deteta ostaje u sigurnom delu sedišta, čime se garantuje maksimalna zaštita,
E. Ventilacija: Ergonomski dizajn sa otvorima za ventilaciju, što ga čini boljim za bebu,
F. Mekana dodirna površina za disanje, taknina se može skidati za potrebe pranja,
G. Prikačeno sa automobilom pomoću standardnog sistema ISOFIX i pomoću sigurnosnog pojasa u 3 tačke vezivanja čime dobija na većoj stabilnosti. Takođe se može koristiti samo sa kaćenjem sa 3 tačke vezivanja sigurnosnim pojasom, bez upotrebe ISOFIX-a,
H. Upustvo za vezivanje pojasom,
I. Indikatori potvrđuju da su konektori ISOFIX-a uključeni,
J. Sertifikovano prema evropskim propisima o bezbednosti ECE R44 / 04. Ispitano od bočnih udara, odobreno za korišćenje.

Istraživački centar Jane Crash Test je izgrađen 2003. godine, kada smo, kao rezultat naše posvećenosti sigurnosti dece, odlučili da kreiramo svoj vlastiti tunel za udes u slučaju nesreće, gde bi mogli testirati svoja auto sedišta do određene granice kako bi postigli nivo sigurnosti koji prevazilazi zakonski uslove.

Sva auto sedišta Jane-a su stvorena u istraživačkom centru JANE CRASH TEST, jedini privatni test centar u Španiji za istraživanje bezbednosti dece u saobraćaju. Pošto je istraživački centar u našoj fabrici u Palau-Solita i Plegamans (Barselona), isti možemo koristiti koliko god je potrebno (a potom i nešto više). Na taj način Vam možemo ponuditi najiskvalifikovanije auto sedište na tržištu sa najstrožim sertifikatom Evrope.

Naša auto sedišta se mogu testirati do 250 puta pre nego što budu plasirana na tržište. Naš fokus je testiranje auto sedišta pri brizini automobila od 85 km / h (53 mph) što je puno više od Evropskih propisa o sigurnosti od 48 km/h ili ADAC testiranja sudara pri brizini na 64 km/h. Jane QUARTZ Ispunjava i premašuje evropske sigurnosne propise ECE R44 / 04.

Ocene kvaliteta autosedišta od strane kupaca u Velikoj Britaniji možete videti na ovom linku: https://www.jane-uk.com/en/Jane-Quartz-Our-Customer-Reviews/r-2701.aspx
Auto sedišta za decu 15-36 kg
Boja narandžasta
Po težini deteta od 15 do 36 kg
Grupa autosedišta Grupa 2/3
Broj položaja naslona sedišta tri položaja
Pravac instalacije autosedišta u pravcu vožnje
Postavlja se na kolica za bebe ne postavlja se
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite kiddy JOY zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.

Postavite Vaše pitanje


Unesite kod

Preporučujemo